top of page

Novice Karate Group (ages 8 & up)

公開·135名のメンバー

Rapid vs U Cluj în direct online 27 noiembrie 2023 Uită la TV

acum 50 de minute — Răducioiu a răbufnit în direct când l-a auzit pe Florinel Coman: „E lipsă de ... 2.55 · Lu 27.11.23 20:30. Rapid. -. U Cluj. - · 1 1.90 · X 3.70 · 2 4.20.

La Rapid, situația a explozivă, după ce în precedentele jocuri acasă au făcut egaluri cu Sepsi și cu FC Botoșani și au pierdut cu Petrolul. Antrenorul Cristiano Bergodi și-ar putea pierde postul la Rapid dacă nu bate nici în această rundă. Farul n-a început nici ea bine sezonul, dar Hagi nu resimte nicio presiune. Dar campionii au alte probleme. Tocmai l-au pierdut pe Denis Alibec, cel mai bun jucător al echipei, vândut în Qatar. Rapid – U Cluj încheie, luni, etapa din SuperLigă. Sabău: ”Va fi un meci special”U Cluj are meci dificil, luni, în Giulești contra Rapidului. Confruntarea dintre cele două formații este una de tradiție în fotbalul românesc, cea din luni având loc la 90 de ani și o zi de la prima întâlnire directă din1933. „Va fi un meci special, am petrecut 4 ani frumoși acolo, am câștigat două titluri. Suporterii au însemnat mult în acea perioadă, am amintiri frumoase. Rapid Bucuresti vs Universitatea Cluj acum 6 zile — Rapid Bucuresti vs Universitatea Cluj ❱ 27.11.2023 ❱ Football ❱ Liga 1 ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting ... Rapid mi-a oferit bucuria de a câștiga din nou trofee. Rapid e o echipă foarte disciplinată, bine pregătită fizic și așezată bine în teren. Toți jucătorii aleargă, sunt dedicați, concentrați și cred asta a reușit să schimbe Cristiano Bergodi. O echipă care are 5 victorii acasă, cele mai multe goluri înscrise. E ca orice joc de campionat, dar cu o încărcătură specială pentru mine. Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă și mergem să jucăm, să avem curaj, să credem că avem valoare. Am arătat că avem calitate și avem mari speranțe că putem scoate un rezultat foarte bun acolo. Am mare încredere că putem face un joc bun, vreau să creștem de la meci la meci, să arătăm că avem identitate. Mitrea, Bic și Cîmpanu vor fi absenți în acest joc. Foarte important că Masoero a revenit, să vedem ca ritm. Mitrea și Vali Gheorghe sunt suspendați. Rapid Bucureşti vs Universitatea Cluj În ultimul meci direct dintre cele două echipe, Rapid Bucureşti a câștigat la o diferență de 3 goluri. Echipele de start. Rapid Bucureşti. Borja Valle. C. Braun. Programul etapei a 6-a din Superliga Vineri, 18 august Petrolul – FCU Craiova, ora 18:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 CS Universitatea Craiova – UTA Arad, ora 21:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 Sâmbătă, 19 august FC Botoșani – Oțelul Galați, ora 17:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 FC Voluntari – Dinamo, ora 21:45, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 Duminică, 20 august Rapid – Farul, ora 18:15, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 FCSB – Poli Iași, ora 21:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 Luni, 21 august Sepsi – Hermannstadt, ora 18:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 „U” Cluj – CFR Cluj, ora 21:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 Sursa foto: Profimedia Citește și: Vlad Gherman, noi detalii despre momentul cererii în căsătorie. Săptămâna viitoare voi merge la control, iar după acesta voi începe să alerg și, cu siguranță, voi fi pregătit să joc în ianuarie dacă lucrurile merg conform planului. Sper că voi fi sută la sută apt pentru stagiul de pregătire din iarnă. Dacă la următorul control este totul în regulă, voi începe să alerg și până când vom pleca în cantonament ar trebui să fie totul bine pentru a fi apt. ” Întrebat despre cum a fost perioada accidentării pentru el și despre cum s-a simțit departe de echipă, Albion a răspuns: ”A fost foarte dificil. De fiecare dată îmi doream să fiu alături de ei la antrenamente, la meciuri, pe teren. Acesta este fotbalul și trebuie să acceptăm lucrurile care ni se întâmplă și să le luăm ca atare. Sper că aceasta este ultima accidentare pentru mine și pentru orice jucător pentru că perioada accidentării este foarte dificilă de fiecare dată. Sper să fim cu toții sănătoși și puternici. Este foarte important să rămânem neînvinși. Băieții au reușit să obțină doar victorii sau rezultate de egalitate, sunt foarte bucuros legat de acest lucru și sper că vom reuși să menținem lucrurile așa până la finalul sezonului. ((TRANSMITERE LIVE-)) FCSB vs Universitatea Cluj în direct o 2 oct. 2023 — (TRANSMITERE LIVE-)) FCSB vs Universitatea Cluj în direct online 2 octombrie 2023 acum 2 ore — (transmitere live==) FCSB vs U Cluj în direct ... SPORT.RO - Stiri din sport acum 22 de minute — Stiri si informatii de ultima ora din sport, interviuri si comentarii la cald din fotbalul de pretutindeni. Afla cele mai noi stiri de pe site! LIVE VIDEO | Otelul Galati - Rapid Bucuresti, duminică, în VIDEO | Otelul Galati - Rapid Bucuresti 0-0, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start: Minutul 90+6: Fluier final! Se termină 0 ... Rapid vs Universitatea Cluj în direct online 27.11.2023 Grat acum 3 ore — acum 33 de minute — Rapid Bucureşti vs U Cluj în direct 2022 27.11.2023 Sport TV Teams Rapid Bucuresti Universitatea Cluj played so far 16 ... SUPERLIGA: Cine transmite Rapid – Farul și „U” Cluj – CFR Cluj, derby-urile etapei a 6-a din Liga 1Partida Rapid – Farul va avea loc duminică, 20 august, de la ora 18:15 și va fi transmisă în direct de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. Derby-ul de sub Feleac, „U” – CFR, este programat luni, de la ora 21:30, fiind transmis în direct de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. Rapid – Farul: meci decisiv pentru soarta antrenorului Cristiano Bergodi Ambele echipe au început poticnit acest campionat: giuleștenii sunt pe locul 11, cu doar 5 puncte după 5 etape, în timp ce campionii de la Farul sunt pe poziția a 7-a, cu doar 6 puncte, după 4 partide jucate. CFR 1907 | Site-ul oficial al echipei CFR 1907 Cluj BILETE ONLINE PENTRU MECIUL CU UTA ARAD. CFRiști, după pauza competițională Rapid București, 16, 8, 6, 2, 31-17, 30. Universitatea Craiova, 16, 7, 5, 4, 22-16 ...

グループについて

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

メンバー

bottom of page